Verkoop je huis zelf,
met onze expertise


Interview
Rob en DeniseWaarom heeft u ervoor gekozen zelf uw woning te verkopen?

Ik wilde graag zoveel mogelijk zelf doen. Met name de bezichtigingen leken mij erg leuk om zelf te doen. Daarnaast konden ze ingepland worden wanneer het mij het beste uitkwam. De verkooptekst heb ik zelf geschreven, wel met een beetje hulp, maar dat is juist het voordeel als je kiest voor zelf verkopen met Zelf Makelaars. Advies en hulp van een NVM makelaar, maar toch ook zelf wat kunnen doen.


Waarvoor de keuze voor Zelf Makelaars?

De keuze voor Zelf Makelaars was vooral gebaseerd op het feit dat ik een persoonlijke NVM Makelaar kreeg die mij heeft bijgestaan vanaf de eerste kennismaking tot aan de notaris. Dit is niet bij alle internetmakelaars zo. Na de eerste kennismaking merkte ik de persoonlijke en oprechte betrokkenheid en kwamen we tot een zeer deskundig verkoopadvies. Ook waren de kosten een reden waarom ik voor Zelf Makelaars heb gekozen. Deze waren namelijk erg voordelig.


Huis 1

Hoe was het om zelf de bezichtigingen te doen?

Het was fijn om de bezichtigingen zelf te doen. Ten eerste, ik kon de bezichtigen inplannen wanneer het mij het beste uitkwam, zoals in het weekend en de avonden als het nodig was. Ten tweede, omdat ik het huis goed en de buurt goed ken. Hierdoor kon ik er veel over vertellen aan de mensen die kwamen bezichtigen.


Welke begeleiding heeft u gekregen van Zelf Makelaars?

Ik heb veel deskundige begeleiding gekregen van Zelf Makelaars zoals hulp bij de koopakte en nog vele andere bijkomende zaken. De makelaar deed de onderhandelingen zodat ik daar geen stress over had. De makelaar was voor mij de perfecte schakel tussen verkoper en geïnteresseerden.


Waarom zou u ons aanbevelen bij andere huizenverkopers?

Ik zou Zelf Makelaars aanbevelen bij andere omdat de service ook echt persoonlijk is. Ze handelen volledig naar de wensen die ik had. Overal werd snel op gereageerd en als het nodig was werd er ook actie ondernomen. Er werd veel initiatief genomen om te informeren hoe de vlag ervoor stond en hoe het ging met de bezichtigingen. Het zelf verkopen van mijn huis is me mede hierdoor erg meegevallen.


Huis 2
Huis 3
Ook zelf je huis verkopen? Klik hier!